Design a site like this with WordPress.com
Tham gia

Ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa - Καρέκλα μασάζ σώματος στην Ιαπωνία

Η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Kiwami 4D-970 ενσωματώνεται στην προηγμένη τεχνολογία των καρέκλες μασάζ υψηλών προδιαγραφών στην Ιαπωνία, για να καλύψει τις μέγιστες ανάγκες της υγειονομικής περίθαλψης και της χαλάρωσης στο σπίτι του χρήστη.

Κήπος μασάζ Kiwami 4D-970
Ιουρεκλά μασάζ σώματος Ιαπωνία Kiwami 4D 970 — Εισαγωγή CBU υψηλής ποιότητας
Η καρέκλα μασάζ Kiwami 4D-970 διαθέτει 4D κυλίνδρους με εντατικές δυνατότητες μασάζ. Ο κύλινδρος είναι ενσωματωμένος με έξυπνο αισθητήρα, ο οποίος ανιχνεύει αυτόματα το σχήμα της σπονδυλικής στήλης, τα μέρη που χρειάζονται μασάζ και σημεία που χρειάζονται χειρισμό.

Το σύστημα κυλίνδρων κινείται κατά μήκος της φυσικής καμπυλότητας της σπονδυλικής στήλης, με δυνατότητα εισόδου και εξόδου σε ύψος 12,5 cm, βαθιά επίδραση στα υποκείμενα στρώματα μυών που κρύβονται βαθιά μέσα.

Το Kiwami 4D-970 είναι εξοπλισμένο με 34 αερόσακους τοποθετημένους κατά μήκος του σώματος του καθίσματος, οι αερόσακοι έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την ένταση για κάθε περιοχή, το τμήμα που χρειάζεται μασάζ. Ο όγκος του αέρα και ο χρόνος παράδοσης ελέγχονται αυτόματα για να προσομοιώνουν τη λεπτή αίσθηση των χεριών, απαλά μασάζ, συμβάλλοντας στην ομαλή ανακούφιση της κόπωσης.

Λειτουργία μασάζ με μηδενική βαρύτητα — μασάζ σε θέση σε Kiwami βοηθά τους χρήστες να χαλαρώσουν ολόκληρο το σώμα για να χαλαρώσουν.

Αν στην κανονική καρέκλα μασάζ είναι εξοπλισμένη μόνο με θερμαντήρα, τότε το Kiwami είναι εξοπλισμένο με διπλή θερμάστρα 1 στο πόδι και 1 στον ώμο. Αυτά είναι όλα τα μέρη που είναι συχνά οδυνηρά, ειδικά σε κρύο καιρό.

Η καρέκλα μασάζ Kiwami 4D-970 είναι ενσωματωμένη με πολλές διαφορετικές μεθόδους μασάζ. Οι τεχνικές μασάζ (punch — squeeze — flap — bang — rub — day — roll — tight) εκτελούνται με αλήθεια, προσομοιώνουν τέλεια τη χειραγώγηση ενός επαγγελματία τεχνικού μασάζ.

Χρήση της καρέκλας μασάζ Kiwami 4D-970

Το Kiwami 4D-970 είναι μια υψηλής ποιότητας ιαπωνική καρέκλα μασάζ με ποικίλα και αποτελεσματικά θεραπευτικά χαρακτηριστικά.

Το σύστημα κυλίνδρων κινείται κατά μήκος της καμπύλης της σπονδυλικής στήλης για να βοηθήσει στην προσαρμογή της σπονδυλικής στήλης. Αυτό είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για τους σπουδαστές, τους σπουδαστές, τους εργάτες ραπτικής, τους υπαλλήλους γραφείου — αυτοί που οφείλονται στη φύση της εργασίας συχνά πρέπει να καθίσουν πάρα πολύ, να κάθονται πολύ και να κάθονται σε λάθος θέση.

Τα απαλά μασάζ σε συνδυασμό με τη θερμότητα υπέρυθρης θερμότητας που εμβαθύνει το δέρμα έως και 2 mm βοηθούν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνουν την κυκλοφορία αίματος και οξυγόνου στα μέρη του σώματος, μειώνουν την πίεση που ασκείται στην καρδιά .

Η καρέκλα έχει τη δυνατότητα να μασάζ βαθιά στο λαιμό — ώμους — λαιμό με ασκήσεις μασάζ με αερόσακους, έξυπνες ρόδες, πολύ βολικό για άτομα που συχνά υποφέρουν από πόνο στον αυχένα — ώμο (ηλικιωμένοι, άτομα που συχνά κάθονται μπροστά υπολογιστή).

Για όσους ασκούν συνεχώς, που προκαλούν πόνο στους μύες ή οι έγκυες γυναίκες έχουν συχνά πρήξιμο στα πόδια λόγω του βάρους του εμβρύου … Η καρέκλα μασάζ Kiwami παρέχει ξεχωριστό σύστημα μασάζ για τα πόδια καθώς και Τα εντατικά μασάζ για τα πόδια βοηθούν στην ανακούφιση του πόνου και την εξάλειψη του γαλακτικού οξέος — μιας ουσίας κόπωσης των μυών.

Εκτός από το τέντωμα μασάζ, το δονητικό μασάζ βοηθά στην ανάκτηση ενέργειας και χαλαρώνει.

Χρησιμοποιώντας καρέκλα μασάζ Kiwami κάθε μέρα δεν βοηθά μόνο την αποκατάσταση της ενέργειας, υποστηρίζει τη θεραπεία πολλών επικίνδυνων ασθενειών αλλά βοηθά επίσης το σώμα να παράγει θετικές ορμόνες, οι οποίες βελτιώνουν τη διάθεση.

Με μόνο 1 καρέκλα μασάζ Kiwami 4D-970, μπορείτε να φροντίζετε καθημερινά τον εαυτό σας και την οικογένειά σας!

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 είναι εξοπλισμένο με σύστημα 4 τροχών με 4 τροχούς, με δυνατότητα μετακίνησης προς τα πάνω, προς τα αριστερά, προς τα έξω, προς τα έξω (έως και 12 εκ.) Για να μασάει ολόκληρη την πλάτη, τον αυχένα, τους ώμους και το πίσω μέρος του λαιμού πόσο ακριβής και τέλεια.

Το σύστημα αερόσακων είναι διαρρυθμισμένο μέχρι 28 σάκους, εξοπλισμένο με βελτιωμένες βαλβίδες, μπορεί να αναρροφάται συνεχώς — εκκενώνεται για να παρέχει επαρκή πίεση στην κατάσταση του κάθε χρήστη. Σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε μια παραλία της Χαβάης και σερβίρεται ταυτόχρονα από μια ομάδα επαγγελματικού προσωπικού μασάζ, φροντίζοντας σχολαστικά κάθε μέρος του σώματος, από τα πόδια μέχρι το κεφάλι.

Το υπέρυθρο σύστημα φωτισμού βοηθά στη θέρμανση της πλάτης και των ποδιών συνδυάζοντας το μασάζ και τη θερμότητα για να αυξήσει το μέγιστο αποτέλεσμα μασάζ.

Η λειτουργία σάρωσης σώματος (σάρωση σώματος) βοηθάει στον προσδιορισμό της φυσικής κατάστασης του χρήστη, εντοπίζει με ακρίβεια τα μέρη που χρειάζονται μασάζ και τα σημεία βελονισμού που πρέπει να επηρεαστούν, δίνοντας έτσι το κατάλληλο μασάζ.

Επιπλέον, η καρέκλα μασάζ πλήρους σώματος ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 είναι επίσης εξοπλισμένη με έξυπνο σύστημα ελέγχου με προ-προγραμματισμένες θέσεις μασάζ για κάθε τμήμα σώματος ή ολόκληρο το σώμα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ασκήσεις μασάζ μέσα από τις ρυθμίσεις του χρόνου και της κίνησης.

Το σύστημα στήριξης SL-130 cm έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην καμπυλότητα της πλάτης. Βοηθώντας τους χρήστες να είναι απολύτως άνετοι, ομαλοί όταν κάθεστε ή ξαπλώνετε σε μια καρέκλα μασάζ. Βοηθήστε να απολαύσετε το πλήρες συναίσθημα της φροντίδας.

Με 4D σύστημα κυλίνδρων, αερόσακους, υπέρυθρες … ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 διαθέτει επαγγελματικό μασάζ σώματος. Τα μασάζ κεφαλής, λαιμού, ώμου και λαιμού θα σας φέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης και καλό ύπνο. Τα μασάζ των οπίσθιων, των όπλων και των ποδιών θα σας βοηθήσουν να εξαλείψετε την ένταση των μυών, τους πόνους και τους πόνους, και το μούδιασμα, την απόλυτη άνεση και την ταλάντευση όπως το περπάτημα στα σύννεφα.

Ακόμη και στα πέλματα των ποδιών φροντίζονται από τους κυλίνδρους, κινούνται συνεχώς και διεγείρουν τα σημεία βελονισμού για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και γρήγορα να κοιμηθείτε.

Είναι μια καρέκλα μασάζ υψηλής τεχνολογίας, εξοπλισμένη με πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά, αλλά το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Απλά πρέπει να αφήσετε ένα κενό περίπου 5 cm μεταξύ της καρέκλας και του τοίχου πίσω από αυτό είναι αρκετό. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία μασάζ με μηδενική βαρύτητα, η καρέκλα θα γλιστρήσει προς τα εμπρός και αργότερα θα ξαπλώνει αργά, μην αγγίζετε τον πίσω τοίχο.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 είναι επίσης εξοπλισμένο με τη δυνατότητα σύνδεσης σε ένα smartphone, ενώ χαλαρώνει, ακούει μουσική, προσθέτει φρεσκάδα.

Μπορεί να ειπωθεί ότι το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 είναι μια μοντέρνα αλλά προσιτή καρέκλα μασάζ, κατάλληλη για τον εσωτερικό χώρο της οικογένειας. Μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς όταν επιλέγετε το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-368 ως συσκευή υγειονομικής περίθαλψης για όλη την οικογένεια.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 είναι μια πολυτελής καρέκλα μασάζ πλήρους σώματος που μεταφέρει την τεχνολογία του μέλλοντος με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου εξαιρετικά ελαφρύ αλλά ισχυρό, ικανό να αντέχει φορτία μέχρι 200kg. Ο σχεδιασμός των 135 cm SL ταιριάζει με τη φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης για μια αίσθηση εξοικείωσης όταν χρησιμοποιείται.

Το δέρμα Eco-EPU έχει υψηλή αντοχή στη θερμότητα, δεν οξειδώνει, δεν εξασθενίζει. Και το πιο σημαντικό: κανένα ερεθισμό του δέρματος, πολύ ομαλό όταν βρίσκεται σε μια καρέκλα.

Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα κυλίνδρων αισθητήρα 4D με δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης της κατάστασης του χρήστη, ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με ύψος 1,5–1,9 μ. Τα σημεία βελονισμού λειτουργούν, ρυθμίζοντας αυτόματα μια διαδικασία μασάζ κατάλληλη για το θέμα της χρήσης.

Με 8 κυλίνδρους σιλικόνης με δυνατότητα εισόδου και εξόδου έως 14 εκατοστά βαθιά, η καρέκλα μπορεί να κάνει εντατικές κινήσεις μασάζ με ειλικρινή, φιλική επαφή με το σώμα.

Σύστημα αερόσακων έως 122 σάκους, που διανέμονται σε όλη την επιφάνεια του καθίσματος, επιτρέποντας τις προσαρμοσμένες περιοχές μασάζ. Ιδιαίτερα εντατικό μασάζ ώμων, γλουτοί και περιοχή μέσης.

Ως σύγχρονη καρέκλα μασάζ, το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 διαθέτει επίσης μηδενικό μασάζ με βαρύτητα. Για χρήστες που αισθάνονται σαν να επιπλέουν σε μια θάλασσα από απαλά, απαλά και δροσιστικά σύννεφα σύννεφων.

Το υπέρυθρο σύστημα φωτισμού επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη θερμοκρασία ώστε να ταιριάζουν στον εξωτερικό καιρό και τις δικές τους προτιμήσεις. Συνδυασμός θεραπείας μασάζ και θερμικής θεραπείας για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της υγειονομικής περίθαλψης.

Το σύστημα κραδασμών που κυκλοφορεί στο ισχίο βοηθάει τους χρήστες να φροντίζουν καλύτερα, να απαλλαγούν από τον κοινό πόνο, την κούραση, ειδικά στους ηλικιωμένους.

Η καρέκλα μασάζ πλήρους σώματος ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 περιλαμβάνει 8 προ-σχεδιασμένα προγράμματα μασάζ. Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλά προγράμματα μασάζ ανάλογα με το χρόνο, τον χώρο μασάζ, τις κινήσεις μασάζ που οι χρήστες αγαπούν και εγκαθιστούν.

Με 8 κορυφαίες τεχνικές μασάζ, όπως: ιαπωνικό μασάζ Shiatsu acupressure, σχολαστικό μασάζ, ρυθμικό μασάζ, απαλό μασάζ, κηλίδες, ελαφριά διάτρηση, βαθιά πίεση, απαλή ώθηση, ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 φέρνει την ικανότητα να επαγγελματιστεί το μασάζ σώματος στο σπίτι σας.

Η λειτουργία τέντωσης σε ταϊλανδέζικο στυλ, η ταλάντευση της μητέρας και του παιδιού μόνο σε υψηλές καρέκλες μασάζ, όπως το πλήρες μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468, θα σας φέρει την εμπειρία δεν μπορεί να είναι πιο υπέροχη, καθώς φροντίζεται από επαγγελματικά χέρια.

Χρησιμοποιώντας την ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 Καρέκλα Μασάζ σώματος κάθε μέρα θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την υγεία σας, να χαλαρώσετε το πνεύμα, να ανακτήσετε γρήγορα τη θετική ενέργεια για μια καλύτερη ζωή.

Η σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω bluetooth για να ακούτε μουσική ενώ το μασάζ θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τον ήχο της ζωής.

Με τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας, ρυθμίστε την ώρα, ρυθμίστε τη δύναμη του μασάζ, αλλάξτε πολλές θέσεις γρήγορα και βολικά, το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 μπορεί να ικανοποιήσει κάθε χρήστη. Σύστημα γρήγορης συντόμευσης κατάλληλο για το χρήστη είναι οι ηλικιωμένοι, παιδιά.

Όταν στην μέγιστη διάμετρο η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468 καταλαμβάνει μόνο περίπου 1,16 τετραγωνικά μέτρα. Η θέση της καρέκλας μόλις 25 cm από το μπροστινό μέρος του τοίχου δίνει στην καρέκλα μεγάλη προσαρμοστικότητα στον περισσότερο εσωτερικό χώρο.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 είναι η πρώτη καρέκλα της ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa που χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία φωνητικού ελέγχου, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα μασάζ ή να κάνετε ρυθμίσεις αμέσως χωρίς την ανάγκη ενός δακτύλου. Μετά από μια κουραστική μέρα, το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 είναι ένας μεγάλος ακροατής, έτοιμος να σας χαιρετήσει με ένα άνετο μασάζ ώμων που θα σας κάνει άνετο. Για να ξεκινήσετε πρέπει απλά να πείτε: “Γεια σας, είμαι ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa”.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΩΣ

Απολαύστε όλες τις ανέσεις με μια προσωπική μασσάζ με το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 στο σπίτι. Με προηγμένη τεχνολογία και ειδικά θεραπευτικά χαρακτηριστικά, αυτή η καρέκλα προσφέρει το καλύτερο πλήρες μασάζ σώματος.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΟΣ

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 μπορεί να επεκτείνει τα “φτερά” του για να εξασφαλίσει μια άνετη εμπειρία για χρήστες όλων των μεγεθών. Το πλάτος του ώμου είναι ρυθμιζόμενο μέχρι 82 cm για τους χρήστες με μεγαλύτερο ύψος.

Δεν υπάρχει κάθισμα καρέκλας

Ο έξυπνος μηχανισμός ολίσθησης του ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 καθιστά λιγότερο χώρο, επιτρέποντας στην καρέκλα να ξαπλώνει τελείως όταν τοποθετείται μόνο 1 cm από τον τοίχο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ SHIATSU WAVE FOOT

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μασάζ ποδιών χάρη σε ένα αναβαθμισμένο σχέδιο που εφαρμόζει τους κυλίνδρους σιάτσου στο πίσω μέρος των μόσχων. Μια σειρά αερόσακων που τυλίγονται γύρω από τα πόδια και τα μοσχάρια επεκτείνονται ομαλά και συστέλλονται, χρησιμοποιώντας πίεση για να συμπιεστούν οι μύες. Ταυτόχρονα, κινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω και περιστρέφονται σε κύκλο έτσι ώστε οι κουρασμένοι μύες να μασάνουν σε όλες τις πλευρές.

ΡΟΛΟΙ ΨΥΞΗΣ 4D

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μασάζ ποδιών χάρη σε ένα αναβαθμισμένο σχέδιο που εφαρμόζει τους κυλίνδρους σιάτσου στο πίσω μέρος των μόσχων. Μια σειρά αερόσακων που τυλίγονται γύρω από τα πόδια και τα μοσχάρια επεκτείνονται ομαλά και συστέλλονται, χρησιμοποιώντας πίεση για να συμπιεστούν οι μύες. Ταυτόχρονα, κινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω και περιστρέφονται σε κύκλο έτσι ώστε οι κουρασμένοι μύες να μασάνουν σε όλες τις πλευρές.

ΡΟΛΟΙ ΨΥΞΗΣ 4D

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 υπογραμμίζει την επόμενη γενιά κυλίνδρων 4D για μασάζ. Με κίνηση σε διαφορετικές κατευθύνσεις, οι κύλινδροι σχεδιάζονται σε ένα επιπρόσθετο επίπεδο κίνησης που τους επιτρέπει να κινούνται κατά μήκος των φυσικών περιγραμμάτων του σώματος. Μέχρι 5 επίπεδα για να επιλέξετε το σώμα να είναι εντελώς μασάζ.

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τρία καινοτόμα αυτόματα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν τους νέους κυλίνδρους μασάζ 4D. Εγκατάσταση Deep Shiatsu χρησιμοποιεί τις τεχνικές ενός μασάζ θεραπευτή για να ασκήσει πίεση στα βασικά σημεία κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, ενθαρρύνοντας το σώμα να θεραπευτεί και δημιουργώντας μια συνολική αρμονία μεταξύ του σώματος και του μυαλού.

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ SL

Μια εξαιρετικά μακρά γραμμή μασάζ σε σχήμα L από την κορυφή του ώμου μέχρι τον μηρό. Η τεχνολογία 3D σάρωσης σώματος χρωματίζει ολόκληρη την πλάτη σας πριν από κάθε μασάζ για να προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία μασάζ κατά μήκος του περιγράμματος της σπονδυλικής σας στήλης.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Η θερμική θεραπεία λειτουργεί γύρω από την οσφυϊκή περιοχή για να βοηθήσει στην ανακούφιση του χρόνιου πόνου στον οσφυαλγία. Η θεραπεία θερμότητας ανακουφίζει από το άγχος και το άγχος, διευκολύνει τον πόνο της αρθρίτιδας και θεραπεύει τους πονάριους μύες. Οι πιο ζεστούς μύες θα κάνουν το σώμα πιο άνετο, κάνοντας τις θεραπείες μασάζ πιο αποτελεσματικές.

Περιφερειακό σύστημα ήχου

Τα συμπαγή ηχεία υψηλής ποιότητας είναι τοποθετημένα στο αυτί για να σας προσφέρουν την εμπειρία ήχου surround. Συνδέστε ασύρματα την αγαπημένη σας συσκευή Bluetooth για να απολαύσετε τα οφέλη της μουσικοθεραπείας. Μια χειροκίνητη λειτουργία μασάζ μελωδιών θα βοηθήσει τους μυς σας να λειτουργούν συγχρονισμένα με τη μουσική!

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΥ

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 κινείται απαλά μπρος-πίσω για να δημιουργήσει την αίσθηση ενός κλασικού κουνιστή καρέκλα, μειώνει το άγχος και σας βοηθά να έχετε έναν καλύτερο βραδινό ύπνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία ως επιλογή με οποιαδήποτε λειτουργία μασάζ ή να την απολαύσετε ως έναν τρόπο να χαλαρώσετε ή να πάρετε έναν υπνάκο.

ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΞΑΣΘΕΙΑΣ

Η λειτουργία μηδενικής κλίσης της βαρύτητας αλλάζει τη γωνία κλίσης, κατανέμει ομοιόμορφα το σωματικό βάρος και μειώνει την πίεση στις αρθρώσεις και τα όργανα. Θα αισθανθείτε την αίσθηση της επιπλεύσεως που με την πάροδο του χρόνου βοηθά στην ανακούφιση του χρόνιου πόνου.

Θέση 1: Εξαλείψτε την πίεση στους μυς και τους αρθρώσεις για να επιτευχθεί ένα περιβάλλον χωρίς βαρύτητα

Θέση 2: Σηκώστε το πόδι σας πάνω από τη θέση της καρδιάς

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

Στην καρέκλα περιλαμβάνονται 48 αερόσακοι που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν ομαλά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μασάζ.

ΨΥΧΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι αερόσακοι στο μαξιλάρι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν για να τραβήξουν απαλά το λαιμό από τη μια πλευρά στην άλλη, ενώ σφίγγουν και απελευθερώνουν τους μυς κατά μήκος του λαιμού και των ώμων.

ΨΥΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Οι ισχυροί αερόσακοι φουσκώνουν και καταρρέουν εναλλάξ γύρω από τα μοσχάρια και τα πόδια για να μειώσουν την πίεση και να βελτιώσουν την κυκλοφορία, ενώ ο ενσωματωμένος κρίκος κρατά απαλά τους αστραγάλους σας στη θέση τους.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Το υποπόδιο αυτόματα εκτείνεται μέχρι 15 cm για ψηλότερους ανθρώπους.

ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΡΟΛΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Με βάση τις αρχές του acupressure, ο κύλινδρος ποδιών ενεργοποιεί τις νευρικές απολήξεις στο πόδι για τη μείωση του στρες, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ανανέωση της ζωτικότητας. Οι τρεις διαφορετικοί κύλινδροι ποδιών μας εξυπηρετούν τις ειδικές ανάγκες του ποδιού.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΞΗΣ

Το στυλ Saffiano αναπτύχθηκε από τους κατασκευαστές τσαντών υψηλού επιπέδου για να κάνει τη διαγώνια επιφάνεια δέρματος μοτίβο κομψή, ανθεκτική και εύκολο να διατηρηθεί καθαρή.

ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Το ¾ με το μαλακό μαλακό μαξιλάρι καθίσματος σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την καρέκλα σαν ξαπλώστρα χωρίς θεραπεία μασάζ.

OKASA PRO S1 ΦΟΡΤΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ SMARTPHONES ΚΑΙ Δισκία

Η εφαρμογή Καρέκλα μασάζ Smart ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 συνδέεται ασύρματα με την καρέκλα σας μέσω Bluetooth. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε στοιχεία ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της ενεργοποίησης προγραμμάτων χειροκίνητου μασάζ και αυτόματου στόχευσης μασάζ σε διαφορετικά μέρη του σώματός σας ή αλλαγής του τύπου και της έντασης του μασάζ. Η συσκευή σας είναι φορτισμένη με μια βολική θύρα φόρτισης USB

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ; Απενεργοποιήστε το!

Η λειτουργία διάτρησης είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους χρήστες να απαλλαγούν από επίμονο πόνο. Αυτή η τεχνική διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να ενεργοποιήσει τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ ισχυρή για μερικούς ανθρώπους. Σε αντίθεση με άλλες καρέκλες μασάζ, έχετε τη δυνατότητα να κρατάτε το ON ή OFF. Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ενός αυτοματοποιημένου προγράμματος. Φροντίζουμε για τους χρήστες που υποφέρουν από πόνο, αλλά θέλουν επίσης να απολαύσουν ένα άνετο μασάζ.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αυτή η λειτουργία κάνει την εναλλαγή μεταξύ προγραμμάτων μασάζ ομαλή και χωρίς προβλήματα. Εξαλείφει τις διακοπές κατά την πλοήγηση στις επιλογές προγράμματος και αποτρέπει τις ζημιές που προκαλούνται όταν το κύκλωμα είναι απενεργοποιημένο ή η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Επιλέξτε από 27 προγράμματα αυτόματων προγραμμάτων * ή 9 χειροκίνητα προγράμματα που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν με το τηλεχειριστήριο. Μια βολική θήκη μεταφοράς διατηρεί τον ελεγκτή σας ασφαλή και κοντά στο χέρι.

Ο υπεύθυνος της καρέκλας μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Pro S1 περιλαμβάνει πολλές γλώσσες όπως αγγλικά, ισπανικά, κινέζικα (παραδοσιακά), κινέζικα (απλοποιημένα), κορεάτικα, ιαπωνικά και βιετναμέζικα.

Η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus είναι μια φθηνή καρέκλα μασάζ αλλά διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, δίνοντας στους χρήστες πολλές σύγχρονες ανέσεις.

Το πιο εκκρεμές χαρακτηριστικό της καρέκλας μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus είναι ότι αν και βρίσκεται στον τομέα των χαμηλών τιμών, είναι εξοπλισμένο με το χαρακτηριστικό Zero Gravity — το οποίο βρίσκεται μόνο στις καρέκλες μασάζ μέσης και υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι μια σημαντική εφαρμογή από την τεχνολογία μηδενικής βαρύτητας από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) στις σύγχρονες καρέκλες μασάζ, βοηθώντας τους χρήστες να χαλαρώσουν περισσότερο.

Για να αυξηθεί το θεραπευτικό δυναμικό, η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus είναι εξοπλισμένη με σύστημα θέρμανσης των γλουτών, συνδυάζοντας τη θεραπεία μασάζ με θερμική θεραπεία για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, ενισχύοντας το μεταβολισμό στο σώμα. , και ξεπλύνετε τις τοξίνες.

Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με έναν έξυπνο κύλινδρο, ο οποίος μπορεί να κινηθεί ευέλικτα προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ ρυθμίζει το πλάτος πολλών επιπέδων 6 cm — 12 cm — 21 cm, επιτρέποντας την επέκταση της περιοχής μασάζ σε δύο πλευρές. Ο κύλινδρος κινείται κατά μήκος της φυσικής καμπύλης της σπονδυλικής στήλης και υποστηρίζει την προσαρμογή του σπονδύλου στην φυσική του θέση.

Οι τεχνικές μασάζ με κυλίνδρους, όπως βίδωμα, τρυπάνι, χτύπημα, ζεστό διάτρηση, πιέζοντας το σημείο πίεσης, συμπίεση … πραγματοποιούνται επιδέξια, όχι κατώτερα από τα χέρια ενός επαγγελματία θεραπευτή μασάζ.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus είναι εξοπλισμένο με 30 αερόσακους που είναι πλήρεις κατά μήκος των ποδιών του καθίσματος και εστιάζει περισσότερο στα συχνά πονεμένα σημεία του σώματος όπως τα πόδια, τα χέρια, τους γοφούς — τη μέση, το λαιμό — τους ώμους — το λαιμό. Οι αερόσακοι μπορούν να φορτιστούν και να παραδώσουν αυτόματα την ποσότητα πεπιεσμένου αέρα που είναι κατάλληλη για την κατάσταση του χρήστη μέσω αυτόματων βαλβίδων. Εκτός αυτού, το χαρακτηριστικό του μασάζ δόνησης βοηθά τους χρήστες να χαλαρώσουν περισσότερο.

Τα τελευταία χρόνια, η χρήση μιας πλήρους καρέκλας μασάζ σώματος στο σπίτι για την υγειονομική περίθαλψη και την ψυχική χαλάρωση είναι μια θετική τάση, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν. Η ζήτηση για καρέκλες μασάζ είναι επίσης πολύ διαφορετική. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν καρέκλες μασάζ μεσαίας κατηγορίας με λογικές τιμές και διαθέτουν πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι προτιμούν το μασάζ υψηλών προδιαγραφών επειδή, εκτός από τα σύγχρονα χαρακτηριστικά, οι χρήσιμες χρήσεις έχουν επίσης εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας και πολυτελή υλικά. Οι άνθρωποι ψάχνουν για τις χρησιμοποιημένες ιαπωνικές καρέκλες μασάζ, λόγω της χαμηλής τιμής τους και της καλής ποιότητας. Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν φθηνές καρέκλες μασάζ μεγάλων εμπορικών σημάτων επειδή ικανοποιούν τη βασική ζήτηση για χρήση, η τιμή είναι πολύ “άνετη” …

Η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus, η οποία είναι γνωστή με την επωνυμία ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa, εισάγεται στους καταναλωτές εκτός από άλλες δημοφιλείς καρέκλες μασάζ μεσαίας κατηγορίας και υψηλής ποιότητας για να ικανοποιήσει τη ζήτηση καρέκλας μασάζ Προσιτό τμήμα των ατόμων με μεσαίο εισόδημα ή βασικές ανάγκες μασάζ.

Αν και στο τμήμα χαμηλών τιμών, το OS-268 εξακολουθεί να εστιάζεται από την ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa για να διαθέτει ένα σύγχρονο σχεδιασμό, προηγμένα χαρακτηριστικά, αποτελεσματική υγειονομική περίθαλψη, μέγιστη ψυχική χαλάρωση για τους χρήστες. Είναι επίσης κατασκευασμένο με τεντώσιμα πόδια για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Με την καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus στο σπίτι, οι χρήστες μπορούν να κάνουν μασάζ όποτε έχουν ελεύθερο χρόνο, όχι μόνο πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς, αλλά επίσης να αποτρέψουν και να υποστηρίξουν τη θεραπεία πολλών επικίνδυνων ασθενειών. στην καρδιά, την αρτηριακή πίεση, τις αρθρώσεις …

Αν θέλετε να βρείτε έναν “θεραπευτή” στο σπίτι, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες μασάζ, με το βέλτιστο κόστος, η φθηνή καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Plus είναι μια εξαιρετική επιλογή. Καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας!

Η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 είναι εξοπλισμένη με 4D κύλινδρο μασάζ με την ικανότητα να μασάζει “επαγγελματικά” από τα προϊόντα χρησιμοποιώντας 3D κυλίνδρους, 2D προηγούμενη γενιά. Ο 4D κύλινδρος στο κάθισμα είναι ενσωματωμένος με έξυπνο αισθητήρα. Μόλις ο χρήστης ενεργοποιήσει το μηχάνημα, ενεργοποιείται ο τρόπος θέσης πολλαπλών σημείων για να προσδιοριστεί το ύψος του χρήστη, το τμήμα που χρειάζεται μασάζ, η περιοχή του σώματος που πρέπει να ληφθεί μέριμνα, από την οποία προσφέρεται κατάλληλο μασάζ.

Οι κύλινδροι μασάζ στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 είναι κατασκευασμένοι από καουτσούκ με εξαιρετικά ευέλικτες ιδιότητες. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει στους χρήστες την αίσθηση αυθεντικού μασάζ σαν να μασάζει από έναν εξειδικευμένο θεραπευτή μασάζ. Ο ειδικός κύλινδρος μασάζ μπορεί να ρυθμίσει το πλάτος των 3 επιπέδων των 5 cm — 20 cm — 35 cm με δύναμη μασάζ που μπορεί να αλλάξει για να ταιριάζει σε κάθε συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το σύστημα κυλίνδρων στην καρέκλα μασάζ ολισθαίνει στη ράγα SL 125 cm, αφενός για να επεκτείνει την περιοχή μασάζ των κυλίνδρων από το λαιμό μέχρι την πλάτη, τη μέση, τους γλουτούς, τους μηρούς. Ταυτόχρονα, το σύστημα κυλίνδρων είναι κοντά στη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης, όπως μαλακά χέρια που υποστηρίζουν το σώμα, μασάζ με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ως σύγχρονη καρέκλα μασάζ, το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 είναι εξοπλισμένο με 24 αερόσακους κατά μήκος του σώματος του καθίσματος, εστιάζοντας μόνο στους ώμους, τα χέρια, τα μοσχάρια, τα πόδια. Οι αερόσακοι μπορούν να προσαρμόσουν αυτόματα την ελαστικότητα — μέσω της αυτόματης βαλβίδας είναι υπεύθυνη για αναρρόφηση — συμπίεση — εξάτμιση και παρέχουν την ποσότητα αέρα που είναι κατάλληλη για την κατάσταση του χρήστη ή για κάθε συγκεκριμένο μασάζ.

Για την ενίσχυση των θεραπευτικών χαρακτηριστικών, η καρέκλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης, το οποίο μπορεί να θερμάνει την περιοχή της μέσης. Το επίπεδο θέρμανσης μέχρι περισσότερο από 40 βαθμούς Κελσίου και μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τις απαιτήσεις της θέρμανσης του σώματος το χειμώνα ή να υποστηρίξει τη θεραπεία των τραυματισμών, αδυνάτισμα μασάζ.

Εάν πρόκειται να κάνετε μασάζ έξω από σας, μπορείτε να φροντίσετε μόνο με μια μέθοδο μασάζ που οι μασάζ θεραπευτές είναι εξοικειωμένοι και εκπαιδευμένοι. Στη συνέχεια, με την καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 μπορείτε να δοκιμάσετε μέχρι και 5 αυτόματα προγραμματισμένα προγράμματα μασάζ. Αυτά περιλαμβάνουν: εντατικό μασάζ ώμων στον αυχένα, μασάζ με μέση στη μέση, μείωση της κόπωσης του σώματος, μασάζ χαλάρωσης, μασάζ τέντωσης ταϊλανδίας, ήπια ξεκούραση …

Με 6 μεθόδους μασάζ (ευέλικτη πίεση, προσεκτική συμπίεση, βαθιά κατάποση, ισχυρή πίεση, βαθιά μασάζ, χτύπημα) Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 θα φέρει το κέντρο μασάζ spa στο σπίτι σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πιέσετε το κουμπί και … να απολαύσετε άνετα. Οι τελευταίες εφαρμογές της τεχνολογίας μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε το σώμα, να αποκαταστήσετε την ενέργεια, να βελτιώσετε τη διάθεση με θετικό τρόπο.

Με τη λειτουργία Zero Gravity, το κάθισμα αναπηδά αυτόματα, τα πόδια ανεβαίνουν, οι μηροί και η πλάτη είναι υπό γωνία 127 μοίρες. Αυτή είναι μια κοσμική στάση που μελετάται από τους επιστήμονες της NASA, συμβάλλοντας στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της βαρύτητας στο σώμα, το βάρος του σώματος κατανέμεται ομοιόμορφα, αντί να εστιάζει στα πόδια. Τα απαλά μασάζ σε αυτή τη θέση θα βοηθήσουν το αίμα να κυκλοφορήσει καλύτερα, η απολέπιση θα εκκρίνεται, θα ενισχύσει το μεταβολισμό, διατηρώντας έτσι το σώμα πιο υγιεινό και πιο άνετο.

Εντατικό χαρακτηριστικό γνώρισμα μασάζ, σε συνδυασμό με κυλίνδρους μασάζ μόσχων, μασάζ ποδιών και προσώπου, αερόσακος μηρών που χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, απελευθερώνει ουσίες μυϊκής κόπωσης, καθαρίζει τα σημεία συμφόρηση · Ταυτόχρονα, μέσω του συστήματος βελονισμού και των νεύρων για να επηρεάσει θετικά τα όργανα του σώματος, όχι μόνο υγιή, χαλαρωτικό, αλλά και αποτρέποντας και υποστηρίζοντας τη θεραπεία πολλών επικίνδυνων οστικών ασθενειών. αρθρικό, καρδιαγγειακό, αρτηριακή πίεση.

Για όσους εργάζονται στο μυαλό τους, συχνά υπό άγχος, κουρασμένοι, χρησιμοποιήστε την καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε, να κοιμηθείτε καλύτερα. Η θεραπεία δεν είναι μόνο σε μεθόδους μασάζ, τεχνικές μασάζ, αλλά και σε συστήματα φωτισμού.

Led σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ανοιχτό μπλε φως, όπως τα απαλά μπλε αστέρια, να σας βάλει να κοιμάται ομαλά.

Ως πλήρης καρέκλα μασάζ σώματος, αλλά η κατοχή ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 δεν καταλαμβάνει μια περιοχή. Με το συρόμενο χαρακτηριστικό, αρκεί να τοποθετήσετε την καρέκλα πίσω 3 cm από τον τοίχο ή άλλα αντικείμενα. Η μέγιστη επιφάνεια όταν η καρέκλα είναι πλήρως ανακλινόμενη είναι 1,2 m2. Δεν επηρεάζει τον περιβάλλοντα χώρο. Τα εντυπωσιακά χρώματα, με μοντέρνες γραμμές, η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 συνδυάζονται εύκολα με το εσωτερικό του σπιτιού.

ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-968 καρέκλα μασάζ σώματος είναι γνήσια εγγύηση από το εμπορικό σήμα ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa έως και 06 χρόνια!

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 είναι μια καρέκλα μασάζ πλήρους σώματος ιαπωνικού τύπου με πολλές προηγμένες θεραπείες και τεχνικές που αγαπούν πολλοί άνθρωποι.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με τη δομή της ανθρώπινης ραχοκοκαλιάς. Βοηθήστε τους χρήστες να έχουν μια ξαπλωμένη στάση του σώματος, να κάθονται πιο άνετα. Και η καρέκλα είναι ικανή για ένα ολοκληρωμένο μασάζ από το λαιμό — ώμους — πίσω — μέση — γλουτούς — μηρούς.

Ο κύλινδρος νέας γενιάς 4D με 3 επίπεδα για να ρυθμίσει το πλάτος του κυλίνδρου, από 5 cm — 15 cm — 23 cm, επιτρέπει την επέκταση του χώρου μασάζ σε όλο το σώμα.

Η δυνατότητα κλίσης μέχρι 127 μοίρες θέτει το χρήστη σε λειτουργία χωρίς μασάζ χωρίς βαρύτητα, εντελώς χαλαρή και άνετη.

ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa καρέκλα μασάζ σώματος OS-568 είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ έξυπνο βελτιωμένο τσιπ. Εκτός αυτού, τα κουμπιά είναι διατεταγμένα επιστημονικά, βολικά, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν προ-προγραμματισμένα μασάζ ή να επιλέξουν τη δική τους με βάση το χρόνο, το τμήμα που χρειάζεται μασάζ, τις αγαπημένες κινήσεις μασάζ.

Ως καρέκλα μασάζ μέσης εμβέλειας, το OS-568 εξακολουθεί να επικεντρώνεται σε κάθε λεπτομέρεια στο σχεδιασμό. Με το υψηλής ποιότητας δέρμα PU ανθεκτικό χρώμα με την πάροδο του χρόνου, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα. Οι διακοσμητικές μεταλλικές ράβδοι δημιουργούν τόνους για να βοηθήσουν το προϊόν να γίνει πιο εντυπωσιακό και πολυτελές.

Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 είναι κατάλληλο για πολλούς χρήστες, ειδικά γυναίκες που χρησιμοποιούν ψηλά τακούνια, οι νοικοκυρές συχνά πρέπει να σταθούν πολύ, οδηγώντας σε πόνο στα πόδια. Το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 είναι εξοπλισμένο με έναν κύλινδρο για τα πέλματα των ποδιών, εκτός από την πλάκα πίεσης για το μπροστινό μέρος του ποδιού με πολλές μικρές αιχμές που υποκινούν απαλά τα σημεία στα πέλματα των ποδιών, απελευθερώνουν τους μύες. Ένταση, φέρει άνεση, άνεση.

Ολοκληρωμένη φροντίδα, μασάζ σαν ειδικός, το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικό μασάζ τέντωσης Ταϊλάνδης που εκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα με ταυτόχρονα τρεις περιοχές σώματος.

Χρησιμοποιώντας την καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 θα σας απαλλάξει από την κόπωση μετά από μια εργάσιμη ημέρα, θα φέρει το πνεύμα άνεσης, θα κοιμηθεί καλά.

Ως πολυκαναλική καρέκλα μασάζ αλλά το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 εξοικονομεί χώρο. Με μόνο 5 εκατοστά απόσταση από τον τοίχο, όταν οι χρήστες ξαπλώνουν τελείως, η καρέκλα έχει τη δυνατότητα αυτόματης ολίσθησης ταυτόχρονα με τη διατήρηση της ισορροπίας, χωρίς να καταλαμβάνει καθόλου χώρο. Έτσι η καρέκλα μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-568 μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού.

Τόπος πώλησης εισαγόμενων καρέκλες μασάζ στο Ανόι
Ok ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa
Υπάρχει ένα γεγονός που μπορεί εύκολα να παρατηρηθεί ότι στον τόπο πώλησης καρέκλες μασάζ που εισάγονται στο Ανόι και οι μεγάλες πόλεις συχνά προσελκύουν πολλούς ανθρώπους να επισκεφθούν και να βιώσουν το προϊόν. Πολλοί άνθρωποι δεν διστάζουν να εξοπλίσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους με μια καρέκλα μασάζ για εύκολη χρήση όταν χρειάζεται.

Στο παρακάτω περιεχόμενο, η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa θα συμμετάσχει μαζί σας για να μάθετε κάποιες πληροφορίες: Γιατί οι άνθρωποι του Βιετνάμ αγαπούν να μασάζ σαντιγύ; Αγορά εισαγόμενων καρέκλες μασάζ στο Βιετνάμ; Πού να πουλήσετε εισαγόμενες καρέκλες μασάζ στο Ανόι; Όπως καλά εισαγόμενες καρέκλες μασάζ … Ελπίζουμε ότι αυτή η χρήσιμη πληροφορία θα σας βοηθήσει να βρείτε μια κατάλληλη καρέκλα μασάζ.

Ακριβώς όπως ο κνησμός είναι ξύσιμο, το μασάζ είναι ανθρώπινο ένστικτο: Ο πονόδοντος τρίβει τα μάγουλα, ο πόνος στα πόδια είναι τρίψιμο πόδια, ο πόνος στην πλάτη είναι τρίψιμο πίσω. Από τις απλές αρχικές κινήσεις, μέσα από αιώνες κατασκευής και ανάπτυξης, ο εμποτισμός έχει γίνει μια θεραπεία με ένα σύστημα διαφόρων τεχνικών που επηρεάζουν το σώμα με αναλγητικά, χαλαρώστε, αποτρέψτε και στηρίξτε τη θεραπεία πολλών επικίνδυνων ασθενειών.

Ο διάσημος γιατρός Tue Tinh τον 14ο αιώνα συνέθεσε την εμπειρία του λαϊκού μασάζ για τη θεραπεία πολλών ασθενειών στο βιβλίο του Nam Thu Than Hieu Hieu. Τον 15ο αιώνα, ο Nguyen Truc είχε τον Bao Anh Luong Phuong. Ο Dao Cong Chinh τον 18ο αιώνα έγραψε τον Bao Sinh Dien Tho Toan. Τον 18ο αιώνα, ο Hai Thuong Lang ανέφερε επίσης τη μέθοδο της θεραπείας μασάζ στην υγιεινή για τον προσδιορισμό. Μέχρι τον 19ο αιώνα, δεν ήταν δύσκολο να πιάσουμε τους ασκούμενους που ασκούσαν κουμκουάτ, μεταφέροντας μικρά στρώματα και κιβώτια εργαλείων που περιείχαν φιαλίδια cupping και τις «εμποτισμένες» χάρες που έπεσαν στο ίδιο δρομάκι και σοκάκι.

Μέχρι σήμερα, η σύγχρονη ζωή, τα κέντρα μασάζ spa έχουν ξεσπάσει σαν μανιτάρια. Στο Ανόι και σε άλλα μέρη της χώρας, δεν είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που να μασάζ στο σπίτι. Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί να καλούμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία μέσω τηλεφώνου, facebook, zalo. Εκτός αυτού, για όσους αγαπούν την τεχνολογία, την ιδιωτικότητα και θέλουν να πάρουν την υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι, μια πλήρης καρέκλα μασάζ σώματος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο. Οι εισαγόμενες καρέκλες μασάζ με πολλές προηγμένες λειτουργίες, χρήσιμες χρήσεις, θα βοηθήσουν το σώμα να ανακτήσει την ενέργεια και να χαλαρώσει κάθε μέρα.

Μπορεί να λεχθεί ότι οι άνθρωποι του Βιετνάμ ήθελαν να κάνουν μασάζ, όχι μόνο λόγω χαλαρών και ενστικτώδους ζητημάτων, αλλά και επειδή πρόκειται για εξαιρετικά χρήσιμη μέθοδο υγειονομικής περίθαλψης!

Εισαγόμενη καρέκλα μασάζ στην ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Kiwami 4δ 970 είδη πολυτελείας

Οι μονάδες που πωλούν ξένες καρέκλες μασάζ στο Ανόι καθώς και στις μεγάλες πόλεις του Βιετνάμ είναι πολλές, παρέχοντας ποικίλες πηγές από διαφορετικές χώρες: Κίνα, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Ευρώπη, Νότια Κορέα. . Αλλά το πιο δημοφιλές στο προσιτό τμήμα είναι ακόμα κινεζικά προϊόντα λόγω της τιμής, σχετικά σύγχρονη. Στο τμήμα high-end, οι καρέκλες μασάζ που εισάγονται από την Ιαπωνία κυριαρχούν λόγω της κατοχής πολλών προηγμένων χαρακτηριστικών, σχεδιασμένων για να ταιριάζουν στις καταναλωτικές συνήθειες των Βιετναμέζων ανθρώπων. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης αναμφισβήτητο ότι ένας σημαντικός αριθμός Βιετναμέζων έχει συνήθεια να ευνοεί τα αγαθά από τη γη των ανθών κερασιού.

Ενώ οι καρέκλες μασάζ που εισάγονται από την Ιαπωνία κοστίζουν συνήθως μέχρι εκατοντάδες εκατομμύρια, οι καρέκλες μασάζ που εισάγονται από την Κίνα έχουν μια πιο διαφορετική τιμή. Οι καρέκλες καπνίσματος χαμηλού κόστους είναι συνήθως κάτω από 30 εκατομμύρια VND, οι καρέκλες μασάζ μεσαίας κατηγορίας κυμαίνονται από 30 έως 80 εκατομμύρια, οι καρέκλες μασάζ υψηλού επιπέδου κυμαίνονται από 80 έως 100 εκατομμύρια.

Οι καρέκλες μασάζ που εισάγονται από την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη εκτιμώνται συχνά για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Εν τω μεταξύ, οι κινεζικές καρέκλες μασάζ εξαρτώνται από τα ποσοστά εντοπισμού, καθώς και από συγκεκριμένες μάρκες καρέκλας μασάζ. Εάν σχεδιάζονται καρέκλες στις αναπτυγμένες χώρες, χρησιμοποιώντας σύγχρονες γραμμές παραγωγής, σημαντικές λεπτομέρειες γίνονται στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία … Υπάρχουν μερικές λιγότερο σημαντικές λεπτομέρειες που έγιναν στην Κίνα, η Αυτός ο τύπος προϊόντος μπορεί να ονομαστεί ιαπωνική τεχνολογία καρέκλα μασάζ, αμερικανική τεχνολογία καρέκλα μασάζ … Υψηλή ποιότητα, χαμηλή τιμή, κατάλληλη για τις ανάγκες της πλειοψηφίας των χρηστών.

Όσον αφορά τις καρέκλες μασάζ σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου στην Κίνα, η ποιότητα εξαρτάται από το εργοστάσιο, τη γραμμή τεχνολογίας, την κατασκευή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη μεταβολή των λεπτομερειών της συσκευής. σχεδιασμό της μονάδας παραγγελίας.

Όταν επιθυμείτε να αγοράσετε εισαγόμενες καρέκλες μασάζ στο Ανόι καθώς και σε άλλες επαρχίες του Βιετνάμ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ghế mát xa cao cấp Nhật Bản Okasa — η οποία διαθέτει δεκάδες υποκαταστήματα και πράκτορες σε πολλές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα. Όταν έρχεστε στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές ξένες καρέκλες μασάζ:

– Ιαπωνικές καρέκλες μασάζ: Να εισαχθούν σε πλήρεις μονάδες από τη γη του ανατέλλοντος ήλιου.

– Ιαπωνική τεχνολογία καρέκλα μασάζ: Με πολλά διαφορετικά τμήματα, φθηνή τιμή — μεσαία σειρά — υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για σύγχρονες καρέκλες μασάζ, λογικές τιμές, κατάλληλες για τις ανάγκες οικιακής χρήσης ή για μίσθωση καρέκλες μασάζ, ως δώρα.

– Μηχανή έξυπνων μασών: Σχεδιασμένη για εντατική φροντίδα για κάθε τμήμα σώματος. Αυτές οι συσκευές έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι συμπαγές, οικονομικό. Για λιγότερο από 20 εκατομμύρια μπορείτε να έχετε μια μηχανή μασάζ ποδιών ή ένα μαξιλάρι καρέκλας μασάζ πλάτης.

Όλες οι καρέκλες μασάζ σώματος στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa είναι εγγυημένες για μακροχρόνια και συντήρησης καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής, δίνοντάς σας πλήρη σιγουριά κατά τη χρήση. Τα προϊόντα παρέχονται δωρεάν στο εσωτερικό του Βιετνάμ!

Μπορείτε να ανατρέξετε σε ορισμένα μοντέλα ευέλικτων καρέκλες μασάζ, μοντέρνα με καλές τιμές που η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa ξεκινάει την αγορά:

Καρέκλα μασάζ που εισάγεται από την Ιαπωνία με Kiwami 4δ 970

Ghế massage – Κήπος μασάζ Kiwami 4D-970 Ιαπωνία: Πρόκειται για ιαπωνική καρέκλα μασάζ που εισάγεται από την Ιαπωνία. Τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με διπλούς κυλίνδρους αισθητήρα 4D με βάθος πρόσβασης 12,5 cm. Το σύστημα των 34 αερόσακων παρέχει 3 λειτουργίες πεπιεσμένου αέρα. Εκτός αυτού, υπάρχουν και πολλά άλλα σύγχρονα χαρακτηριστικά: Υπέρυθρη θερμότητα, κρεβάτι … Με τιμή 158.800.000, με πολλά μοντέρνα χαρακτηριστικά, πολυτελές σχεδιασμό, πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, δέρμα premium … Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα στον τομέα των ιαπωνικών καρέκλες μασάζ υψηλών προδιαγραφών.

– Καρέκλα μασάζ ιαπωνικής τεχνολογίας στο τμήμα υψηλής τάξης που μπορείτε να ανατρέξετε σε: Καρέκλα μασάζ σώματος ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-468, OS-668, Pro S1. Με την τιμή των 80–100 εκατομμυρίων VND, μπορείτε να έχετε μια σύγχρονη καρέκλα μασάζ, εφαρμόζοντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φροντίδας της αυξανόμενης χώρας.

– Καρέκλα μασάζ ιαπωνικής τεχνολογίας στον τομέα της μεσαίας κατηγορίας: Καρέκλα μασάζ OSasa-368, OS-568, OS-868, OS-968. Το εύρος τιμών των 30–80 εκατομμυρίων θεωρείται ως το πλέον κατάλληλο για μια σύγχρονη καρέκλα μασάζ και έτσι οι καρέκλες μασάζ σε αυτό το τμήμα είναι ευρέως εξοπλισμένες για νοικοκυριά, ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές ανάγκες και είναι επίσης πολύ κατάλληλες. κατάλληλο ως δώρο.

– Στο τμήμα χαμηλών τιμών, μπορείτε να επιλέξετε ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-268 Chair Massage Chair, OS-268 Plus ή έξυπνες μηχανές μασάζ σώματος: ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-188 Μηχανή για τα πόδια, ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa OS-288 Chair Massage .

Εκτός από τα πλεονεκτήματα όπως: εκτεταμένο σύστημα, ποικίλα προϊόντα, εγγυημένη ποιότητα, μακροχρόνια εγγύηση, δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση … Η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa εφαρμόζει επίσης το πρόγραμμα πώλησης δόσεων καρέκλας μασάζ με επιτόκιο 0%, γρήγορη διαδικασία, χωρίς υποθήκη.

Όταν πρέπει να βρείτε μια διεύθυνση πωλήσεων

Ghế mát xa Εισαγόμενες καρέκλες μασάζ στο Ανόι και άλλες επαρχίες της χώρας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για συγκεκριμένες συμβουλές.

ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa εισαχθεί καρέκλα μασάζ:

Κεντρικά γραφεία — ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Xã Đàn

Διεύθυνση: 89 Xã Đàn, Q. Đống Đa

Τηλέφωνο: 0944.520.222

Πού να πουλήσετε την καλύτερη καρέκλα μασάζ με την καλύτερη τιμή
Ok ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa
Η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa προσφέρει τις καλύτερες εισαγόμενες καρέκλες μασάζ στην αγορά σήμερα, μοντέλα που κυμαίνονται από high-end σε προσιτά που έχουμε όλοι, μακροχρόνια εγγύηση έως και 6 χρόνια στο σπίτι και απεριόριστη συντήρηση. ..

Τα τελευταία χρόνια, οι Βιετναμέζοι διέκοψαν σταδιακά τη νοοτροπία “ξένης ιδιοκτησίας”, προσέχοντας και χρησιμοποιούσαν περισσότερα εγχώρια αγαθά, ιδιαίτερα βρετανικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, για ορισμένα προϊόντα, ειδικά για τον εξοπλισμό υγειονομικής περίθαλψης, όπως οι έξυπνες μηχανές μασάζ, οι καρέκλες μασάζ, οι πλήρεις καρέκλες μασάζ σώματος , εξακολουθεί να επικρατεί η τάση επιλογής εισαγόμενων προϊόντων. Μέρος αυτού είναι επειδή το Βιετνάμ δεν έχει ακόμη κατασκευάσει αυτές τις εξελιγμένες μηχανές. Το άλλο μέρος είναι επειδή οι εισαγόμενες καρέκλες μασάζ είναι πολύ διαφορετικές στον σχεδιασμό, τον τύπο και την τιμή, υπάρχουν πολλές επιλογές για τους καταναλωτές.

Ghe massage Ωστόσο, οι καρέκλες μασάζ είναι σύγχρονος ηλεκτρικός εξοπλισμός, για πολλούς που επιθυμούν να εξοπλίσουν καρέκλες μασάζ στο σπίτι, να επιλέξουν μια καλή καρέκλα μασάζ καθώς και ένα μέρος για να πουλήσουν καρέκλες μασάζ με κατάλληλο και όχι απλό πρόβλημα. Απλοποιημένο. Στο παρακάτω περιεχόμενο, η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa μαζί με εσάς θα μάθουν για τις εισαγόμενες καρέκλες μασάζ, τους παράγοντες που κάνουν τις τιμές καρέκλας μασάζ και πού να πουλήσουν τις καλύτερες εισαγόμενες καρέκλες μασάζ.

Τι είναι η εισαγόμενη καρέκλα μασάζ;

Οι εισαγόμενες καρέκλες μασάζ είναι καρέκλες μασάζ που μεταφέρονται από το εξωτερικό με πλωτές οδούς ή δρόμους και έχουν σαφή τελωνειακή άδεια για την προέλευση του προϊόντος. Συνήθως, οι εισαγόμενες καρέκλες μασάζ χωρίζονται σε δύο τύπους: Ένα είναι η καρέκλα μασάζ που εισάγεται σε κάθε στοιχείο για να συναρμολογηθεί και η άλλη είναι η εισαγόμενη καρέκλα μασάζ είναι συχνά πιο ακριβή από την εισαγόμενη συνιστώσα. .

Σε αυτήν την εποχή, όταν πρόκειται για ένα αμερικανικό, βρετανικό, γαλλικό, γερμανικό ή ιαπωνικό προϊόν, μιλάμε ουσιαστικά για το πόστο ποσοστό της συσκευής γίνεται στη χώρα. αυτή την τιμή. Επειδή υπάρχουν πολύ λίγοι εξοπλισμοί στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού, ειδικά στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, μπορεί να κατασκευαστεί μόνο σε μία χώρα ή σε μια εταιρεία. Για παράδειγμα, προϊόντα όπως το Iphone ή η Samsung είναι προϊόντα των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας, αλλά κυρίως στο στάδιο του σχεδιασμού, οι περισσότερες γραμμές παραγωγής βρίσκονται στην Κίνα και το Βιετνάμ.

Ghe matxa Όπως και με άλλα εξελιγμένα προϊόντα, οι καρέκλες μασάζ αποτελούνται από 3 στοιχεία: Σχεδίαση — Παραγωγή — Συνέλευση. Οι καρέκλες μασάζ από διαφορετικές μάρκες θα σχεδιαστούν, θα κατασκευαστούν και θα συναρμολογηθούν σε χώρες με επίπεδο εμπλοκής σε κάθε στάδιο ανάλογα με την πολυπλοκότητα της καρέκλας και την ικανότητα αντίδρασης. Συνήθως, οι θέσεις θα σχεδιάζονται σε χώρες με προηγμένες επιστήμες, όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ιαπωνία, μερικές από τις σημαντικότερες συνδέσεις όπως τσιπ ελέγχου, πλακέτες κυκλώματος παράγονται επίσης σε αυτές τις χώρες. Λιγότερες σημαντικές λεπτομέρειες όπως καρέκλες καθισμάτων, κύλινδροι μασάζ, αερόσακοι και υπέρυθρες φανοί μπορούν να παραχθούν στην Κίνα, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και την Ινδία. Η εγκατάσταση των λαχανικών μπορεί στη συνέχεια να γίνει σε αυτές τις χώρες, ή σε άλλες χώρες όπως το Βιετνάμ, την Καμπότζη, το Μπαγκλαντές.

Μέσω της παραπάνω ανάλυσης μπορείτε να δείτε: Καρέκλες μασάζ που εισάγονται από οποιαδήποτε χώρα κατανοούν τη φύση που κατασκευάζουν τα περισσότερα από τα συστατικά. Ο νόμος είναι επίσης ένας παράγοντας που βοηθά στη ρύθμιση της προέλευσης των προϊόντων. Όπως και στο Βιετνάμ, ο νόμος ορίζει ότι: Εάν το 70% των κατασκευαστικών στοιχείων κατασκευάζονται στην εγχώρια αγορά, το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί ότι προέρχεται από το Βιετνάμ. Φυσικά, υπάρχουν κάποια προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και συναρμολογηθεί στην ίδια χώρα, η προέλευση είναι πολύ σαφής και δεν υπάρχει περαιτέρω συζήτηση.

Γιατί οι εισαγόμενες καρέκλες μασάζ είναι συχνά ακριβές;

Η τιμή του εισαγόμενου βασικού μασάζ εξαρτάται από τους παράγοντες σχεδιασμού — παραγωγής — συναρμολόγησης. Επιπλέον, η εφοδιαστική, τα έξοδα διαφήμισης και επικοινωνίας.

Σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός απαιτεί υψηλό επίπεδο γκρίζας ύλης από τους κορυφαίους μηχανικούς, μαζί με μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα, έξυπνα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήρια και έλεγχο της αντοχής των λεπτομερειών. βρίσκεται στις ανεπτυγμένες χώρες. Ένα μικρό σφάλμα σχεδίασης μπορεί να προκαλέσει την ανάκληση εκατομμυρίων προϊόντων, σταθερών και δαπανηρών. Ως εκ τούτου, το κόστος σχεδιασμού είναι ένας παράγοντας που κάνει την τιμή των εισαγόμενων καρέκλες μασάζ συχνά υψηλότερη. Ειδικά σε σύγκριση με εκείνους που δεν επενδύουν σε αυτό το στάδιο, απλά αντιγράψτε και αντιγράψτε δείγματα από διάσημα εμπορικά σήματα.

Ghe mat xa Παραγωγή: Οι περισσότερες λεπτομέρειες παράγονται στις ανεπτυγμένες χώρες, το γεγονός ότι με τον παράγοντα μισθού εργασίας πολλές φορές υψηλότερο από ό, τι στις αναπτυσσόμενες χώρες, η τιμή των εισαγόμενων καρέκλες μασάζ θα ωθηθεί επίσης.

Συναρμολόγηση: Η συναρμολόγηση γίνεται συνήθως σε χώρες με άφθονο εργατικό δυναμικό, χαμηλό κόστος εργασίας για τη μείωση του κόστους εισροών για αγαθά. Φυσικά, η ποιότητα των προϊόντων εξαρτάται επίσης από τις τεχνικές δεξιότητες και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων.

Οι καρέκλες μασάζ σχεδιάζονται συνήθως στην Ιαπωνία και κατασκευάζονται σε ιαπωνικές τεχνολογικές γραμμές με πλεονεκτήματα υψηλής τεχνολογίας. Τα μέρη κατασκευάζονται κυρίως στην Κίνα με τα χαρακτηριστικά της φτηνής εργασίας, η οποία θεωρείται εργοστάσιο του κόσμου. Αυτές οι εισαγόμενες καρέκλες μασάζ είναι συνήθως πολύ ευέλικτες, σύγχρονες και έχουν τιμές κατάλληλες για την οικονομική δυνατότητα των Βιετναμέζων καταναλωτών.

Πού να πουλήσετε γνήσιες εισαγόμενες καρέκλες μασάζ στην καλύτερη τιμή

Νέα Vitality Trading Investment Co, Ltd είναι πρωτοπόρος στον τομέα της παροχής πλήρους καρέκλες μασάζ σώματος που εισάγονται στο Βιετνάμ. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν 2 κύριες γραμμές: Καρέκλες μασάζ πλήρους σώματος που εισάγονται από Ιαπωνία και ιαπωνικές καρέκλες μασάζ τεχνολογίας που κατασκευάζονται στην Κίνα.

Η καρέκλα μασάζ που εισάγεται από την Ιαπωνία, η μάρκα Kiwami σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και συναρμολογείται στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μια πολυτελής σειρά προϊόντων με πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, υψηλής ποιότητας δερμάτινο υλικό που είναι φιλικό προς το χρήστη. Η καρέκλα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης καρέκλας μασάζ, όπως: 4D ενσωματωμένο διπλό αισθητήρα, λειτουργία υπέρυθρης θερμότητας, μασάζ κραδασμών, εισαγωγή αέρα πλήρους σώματος — αυτόματη εξάτμιση χάρη στις έξυπνες βαλβίδες, Μασάζ κυλίνδρων για τα πόδια. Η καρέκλα είναι προγραμματισμένη να εκτελεί μια ποικιλία από μεθόδους μασάζ με αυθεντικές τεχνικές μασάζ όχι κατώτερες από το επαγγελματικό προσωπικό μασάζ.

Ghế massage Nhật Bản Η καρέκλα μασάζ τεχνολογίας ιαπωνικής τεχνολογίας ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa περιλαμβάνει πολλά προϊόντα σε διάφορα τμήματα: Φτηνές καρέκλες μασάζ, καρέκλες μασάζ μεσαίας κατηγορίας, καρέκλες μασάζ υψηλής ποιότητας.

Το τμήμα με χαμηλές τιμές (κάτω από 30 εκατομμύρια VND) έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις βασικές ανάγκες μασάζ, με απαλά και χαλαρωτικά μασάζ. Η καρέκλα μασάζ μεσαίας κατηγορίας (30–80 εκατομμύρια VND) εφαρμόζεται με σύγχρονη τεχνολογία, καλύπτοντας τις ανάγκες της οικιακής υγειονομικής περίθαλψης για μεγάλες οικογένειες, με πολλές διαφορετικές ανάγκες. Υψηλής ποιότητας καρέκλα μασάζ (80 — πάνω από 100 εκατομμύρια VND) εκτός από την κατοχή της σύγχρονης τεχνολογίας, έχει επίσης ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης, θυμόμαστε ότι οι συνεδρίες μασάζ είναι χωριστά για επαναχρησιμοποίηση την επόμενη φορά, τα υλικά υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλα κατάλληλο για πολυτελές εσωτερικό χώρο, ικανό να αλληλεπιδρά με τους ψηλούς χρήστες μέσω του συστήματος φωνητικού ελέγχου (φωνητικός έλεγχος).

Επιπλέον, έχουμε επίσης πολλά προϊόντα ευφυών μηχανών μασάζ που έχουν σχεδιαστεί για εντατική φροντίδα για ένα συγκεκριμένο τμήμα, όπως μηχανές μασάζ ποδιών, μασάζ πλάτης μαξιλαριού καθίσματος …

Με το σύστημα πρακτόρων, υποκαταστημάτων σε πολλές τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό χώρο για να πουλήσετε εισαγόμενες καρέκλες μασάζ, να συμβουλευτείτε τους κορυφαίους συμβούλους μας, την εμπειρία καρέκλα μασάζ. Σε κάθε θέση, υπάρχουν πολλές καρέκλες μασάζ σε διαφορετικά τμήματα, κάθε τμήμα έχει πολλά προϊόντα για να δοκιμάσετε, κατανοώντας έτσι τα χαρακτηριστικά — τη χρήση κάθε προϊόντος, επιλέγοντας. Οι καρέκλες μασάζ ταιριάζουν στις ανάγκες του εαυτού σας και της οικογένειάς σας.

Ghế massage toàn thân Τα προϊόντα καρέκλας μασάζ είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις συνθήκες και τις καιρικές συνθήκες στο Βιετνάμ. Το πόδι της καρέκλας μπορεί να επεκταθεί για να ταιριάζει στον χρήστη, δίνοντας την πιο άνετη στάση μασάζ. Το προηγμένο δερμάτινο υλικό μπορεί να αντέξει τους ζεστούς και υγρούς καιρούς, να περιορίσει το καλούπι, να καθαριστεί και να διατηρηθεί εύκολα. Τα παιδιά, οι γυναίκες, οι ηλικιωμένοι, οι εργαζόμενοι γραφείου, οι αθλητές, οι εργαζόμενοι στο μυαλό … ο καθένας μπορεί να βρει μια καρέκλα πλήρους σώματος για μασάζ στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa.

Με μόνο 1 εισαγόμενη καρέκλα μασάζ μπορείτε να φροντίζετε καθημερινά τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, να ανακουφίζετε το άγχος, να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά, να βελτιώνετε την ποιότητα ζωής. Οικονομικά μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα σε κέντρα μασάζ spa. Όχι μόνο αυτό μακροπρόθεσμα, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε πολλά έξοδα για τη θεραπεία ασθενειών (εάν δεν διατηρείτε ενεργά κάθε μέρα).

Όταν αγοράζετε καρέκλες μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa, έχετε εγγύηση Kiwami για έως και 06 χρόνια (01 για 01), συντήρησης καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής, πλήρη ηρεμία κατά τη χρήση. Τα προϊόντα είναι δωρεάν παράδοση σε εθνικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Έδρα: ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa Xã Đàn

Διεύθυνση: 89 Xã Đàn, Q. Đống Đa, Hà Nội

Τηλέφωνο: 0944.520.222

Πωλούν πολυτελείς ιαπωνικές καρέκλες μασάζ στην πόλη Ho Chi Minh — Saigon — Ho Chi Minh City
Καρέκλα μασάζ HCM
ghế mát xa toàn thân Nhật Bản Okasa, η οποία πωλεί αυθεντικές ιαπωνικές καρέκλες μασάζ στην πόλη του Χο Τσι Μινχ και σε όλη τη χώρα. Μοντέλα από προσιτές τιμές σε εισαγόμενες πολυτελείς μονάδες που διαθέτουμε. Τα προϊόντα μας έχουν μακροχρόνια εγγύηση, απεριόριστη συντήρηση … εκτός από πολλές άλλες ελκυστικές προσφορές στις διακοπές.

Η πόλη του Χο Τσι Μιν είναι ο εθνικός οικονομικός ηγέτης. Σύμφωνα με τις στατιστικές, ο μέσος μισθός των εργαζομένων στην πόλη ονομάζεται θείος 456 δολάρια ΗΠΑ / μήνα (10,3 εκατομμύρια), περίπου 38% υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Τα υψηλά εισοδήματα σε συνδυασμό με την ανάγκη να απολαμβάνουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας είναι απαραίτητα. Ειδικότερα, η ζήτηση για ταξίδια, η χαλάρωση στα θέρετρα, η ιατρική περίθαλψη 5 αστέρων, η υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι θα πρέπει να εξοπλίσει το σπίτι με μια υψηλής ποιότητας καρέκλα μασάζ πλήρους σώματος στην Ιαπωνία.

Γιατί οι Βιετναμέζοι καταναλωτές προτιμούν ιαπωνικές καρέκλες μασάζ Τι είδους ιαπωνικές καρέκλες μασάζ υπάρχουν στο Βιετνάμ; Πού να αγοράσετε καρέκλες πολυτελείας μασάζ; … Αυτά είναι θέματα που ενδιαφέρονται για τους καταναλωτές, ειδικά για εκείνους που έχουν ανάγκη από καρέκλα μασάζ στο σπίτι. Στο ακόλουθο περιεχόμενο, ας πάμε με το ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa για να βρούμε απαντήσεις στα παραπάνω ζητήματα, καθώς και να καθορίσουμε τη θέση πώλησης γνήσιων ιαπωνικών καρέκλες μασάζ υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Χο Τσι Μιν, ώστε να μπορείτε να μάθετε, όταν χρειάζεται. Λεπτομερέστερη και πραγματική εμπειρία προϊόντος εκτός σύνδεσης.

Γιατί οι Βιετναμέζοι καταναλωτές προτιμούν ιαπωνικές καρέκλες μασάζ

Η προτίμηση των ιαπωνικών καταναλωτικών προϊόντων αποτελεί μακροχρόνια συνήθεια ενός μεγάλου τμήματος — αν όχι η πλειονότητα των Βιετναμέζων καταναλωτών. Για δεκαετίες πριν, οι ιαπωνικές μάρκες όπως η Toshiba, η National, η Hitachi, η Fujifilm, η Toyota με ηχεία, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, κάμερες, αυτοκίνητα … δημιούργησαν «πυρετό» όχι μόνο στο Βιετνάμ αλλά και στο Βιετνάμ. επίσης σε πολλές χώρες του κόσμου.

Ο κύριος λόγος είναι ιαπωνική υψηλής ποιότητας!

Ghế massage trị liệu Η καρέκλα μασάζ γεννήθηκε στην Ιαπωνία στις αρχές της δεκαετίας του 1950, αρχικά αρκετά απλή με οριζόντιους — κάθετους κυλίνδρους που ελέγχονταν με το τιμόνι στο ισχίο της καρέκλας. Αν και απλή, γρήγορα έγινε δημοφιλής και αγαπούσε σε όλη την Ιαπωνία. Στη συνέχεια, η καρέκλα μασάζ υπέστη επανάσταση με πλήρως αυτόματη λειτουργία μέσω της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας. Από την καρέκλα μασάζ 2D, η καρέκλα μασάζ συνέχισε να βελτιώνεται σε 3D, 4D, 5D και πολλά άλλα σύγχρονα χαρακτηριστικά. Με 70 χρόνια έρευνας, βελτίωσης και ανάπτυξης καρέκλας μασάζ από απλό σε μοντέρνο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί οι ιαπωνικές καρέκλες μασάζ είναι τόσο δημοφιλείς στους τόπους όπου έρχονται.

Ένας άλλος λόγος, η Ιαπωνία είναι μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στον τομέα της ηλεκτρονικής, της τεχνολογίας ελέγχου, των ρομπότ, του αυτοματισμού, των smart chips, των υπερυπολογιστών … Όλα αυτά είναι σημαντικές τεχνολογίες για να φτιάξετε ένα υψηλής ποιότητας καρέκλα μασάζ, μοντέρνο. Αυτές οι τεχνολογίες εφαρμόζονται σε ιαπωνικές καρέκλες μασάζ, μετατρέποντας τη συσκευή σε ένα έξυπνο, ευέλικτο και βολικό μηχάνημα, το οποίο κάνει όλους όσους ενδιαφέρονται και το δοκιμάζουν.

Από την πλευρά της κατανάλωσης, η ιαπωνική αγορά είναι μια διάσημη γοητευτική αγορά. Τα προϊόντα που επιθυμούν να κρεμαστούν εδώ απαιτούν υψηλή ποιότητα, σύμφωνα με τις ανάγκες χρήσης. Οι εταιρείες που επιθυμούν να επιβιώσουν πρέπει να βελτιώνονται συνεχώς και να αναπτύσσονται συνεχώς. Επίσης, κάθε καρέκλα μασάζ προτού πάτε στην αγορά πρέπει να περάσει από πολλές αυστηρές δοκιμές. Οι μάρκες καρέκλας μασάζ πρέπει να οικοδομήσουν ένα εμπορικό σήμα σε πολλές γενιές και να φροντίσουν να το διατηρούν κάθε μέρα.

Μέσα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι κατανοητό ότι οι Βιετναμέζοι καταναλωτές καθώς και σε πολλές άλλες χώρες όπως οι ιαπωνικές καρέκλες μασάζ.

Οι καρέκλες μασάζ βοηθούν τους ηλικιωμένους να ζουν πιο άνετα — ειδικά για μια γηράσκουσα χώρα όπως η Ιαπωνία

Τι είδους ιαπωνικές καρέκλες μασάζ υπάρχουν;

Có nên mua ghế massage Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πολλές διαφημιστικές μονάδες για ιαπωνικές καρέκλες μασάζ. Για να μπορέσετε να αγοράσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας μια πρώτη υψηλής ποιότητας ιαπωνική καρέκλα μασάζ, πρέπει να καταλάβετε για τους τύπους ιαπωνικών καρέκλες μασάζ στο Βιετνάμ.

Εισαγόμενες ιαπωνικές καρέκλες μασάζ: Πρόκειται για προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία με σκοπό την πώληση σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο, σύμφωνα με τα κλιματικά χαρακτηριστικά και τις συνήθειες των καταναλωτών σε κάθε περιοχή. γεωγραφική περιοχή.

Ιαπωνική καρέκλα μασάζ τεχνολογίας: Κατασκευάζεται εκτός Ιαπωνίας από κοινοπραξίες με την Ιαπωνία. Χρησιμοποιώντας γραμμές παραγωγής που αγοράστηκαν από την Ιαπωνία. Αγοράζοντας εφευρέσεις και εφευρέσεις. Συνεργασία στην έρευνα, παραγωγή …

Ιαπωνική εγχώρια καρέκλα μασάζ: Κατασκευασμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των Ιαπώνων, που δεν εξάγονται σε ξένες χώρες. Το πιο αναγνωρίσιμο σημείο είναι ότι το πληκτρολόγιο ή ο πίνακας ελέγχου είναι μόνο ιαπωνικά και χρησιμοποιεί μια πηγή ισχύος 100–110V, η οποία είναι διαφορετική από το δίκτυο 200–220V στο Βιετνάμ. Ιαπωνικά εγχώριες καρέκλες μασάζ στο Βιετνάμ είναι ως επί το πλείστον ανακαινισμένο, πρέπει να έχουν ένα νέο προσαρμογέα για χρήση.

Ghế massage cho người già Επιπλέον, για να μην αναφερθούμε σε ορισμένες μονάδες πωλήσεων χαμηλής ποιότητας με ιαπωνικές ετικέτες που διαφημίζονται ως ιαπωνικές καρέκλες μασάζ για να εξαπατήσουν τους καταναλωτές με σκοπό την απόκτηση παράνομων κερδών.

Πού να πουλήσετε πολυθρόνες καρέκλες μασάζ στην πόλη Ho Chi Minh;

Όταν θέλετε να αγοράσετε πολυτελείς καρέκλες μασάζ στην πόλη Χο Τσι Μιν, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες της χώρας, μπορείτε να έρθετε στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa. Η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa είναι μια από τις κορυφαίες και κύρους μονάδες στο Βιετνάμ στον τομέα της ιαπωνικής επιχειρηματικής καρέκλας μασάζ.

Στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa, μπορείτε να βρείτε εισαγόμενες ιαπωνικές καρέκλες μασάζ, ιαπωνικές καρέκλες μασάζ τεχνολογίας σε διαφορετικά τμήματα, με ποικίλες λειτουργίες, χρήσιμες χρήσεις, κατάλληλες για τις ανάγκες σας και την οικογένεια.

Στο τμήμα high-end, οι καρέκλες μασάζ πλήρους σώματος είναι εξοπλισμένες με σύστημα κυλίνδρων 4D με έξυπνες αισθητήρες που ανιχνεύουν το σώμα, καθορίζουν την κατάσταση του χρήστη, την περιοχή, τα σημεία μασάζ. Το σύστημα κυλίνδρων κινείται σε πλαίσιο SL, η μία πλευρά επεκτείνει την περιοχή μασάζ από το λαιμό στον κάτω μέρος του μηρού, από την άλλη μετακινείται κοντά στη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης, απαλά μασάζ βοηθά στην ευθυγράμμιση των σπονδύλων στη θέση. φυσικό μυαλό. Υπέρυθρο σύστημα εξοπλισμένο με γοφούς — μέση και πόδια για θέρμανση κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου, συνδυάζοντας θερμότητα με μασάζ για να προσφέρει υψηλό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως: σύστημα αυτόματου ρυθμιζόμενου αερόσακου πολλαπλών επιπέδων, ξεχωριστό σύστημα κυλίνδρων μασάζ για τα πόδια, μασάζ κραδασμών, μασάζ με μηδενική βαρύτητα …

Όχι μόνο ευέλικτο και βολικό, οι αυθεντικές ιαπωνικές καρέκλες μασάζ χρησιμοποιούν επίσης τα υλικά υψηλής ποιότητας, ειδικά το premium δέρμα, το απαλό και φιλικό προς το χρήστη. Η καρέκλα είναι σχεδιασμένη σχολαστικά σε κάθε λεπτομέρεια, κατάλληλη για πολλούς διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους, χωρίς να καταναλώνει χώρο.

Ghế nằm massage Όταν αγοράζετε καρέκλες μασάζ στο ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa, οι χρήστες έχουν μακροχρόνια εγγύηση έως και 06 ετών. Εάν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για την τιμή, η ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa διαθέτει πρόγραμμα αγοράς καρέκλες μασάζ με πληρωμή δόσης με επιτόκιο 0%, χωρίς υποθήκη, γρήγορη διαδικασία. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να παραγγείλετε καρέκλες μασάζ ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa, δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση στο σπίτι, καθώς και πολλές άλλες πρακτικές προσφορές.

Με μόνο 1 καρέκλα μασάζ, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο μασάζ spa τώρα. Η καρέκλα σας προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες (σουηδικό μασάζ, ταϊλανδέζικο μασάζ, Ιαπωνική αντανακλαστική σιάτσου …) με τεχνική μασάζ virtuosity.

Με μόνο μία καρέκλα μασάζ μπορείτε να χαλαρώσετε, να ανακουφίσετε το στρες, να αποκαταστήσετε την φυσική κατάσταση και να αποφύγετε πολλές επικίνδυνες ασθένειες

Όταν χρειαστεί να βρείτε μια θέση για να πουλήσετε γνήσιες ιαπωνικές καρέκλες μασάζ υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Χο Τσι Μιν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa για συγκεκριμένες συμβουλές.

Εκθεσιακός χώρος που προσφέρει πραγματικές καρέκλες μασάζ στην πόλη του Χο Τσι Μιν

ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa — Περιοχή 5 — Γκαλερί γνήσια

Διεύθυνση: 562 Trần Hưng Đạo, Phường 2, Quận 5

Τηλέφωνο: 0944 610 222

ghế massage cao cấp Nhật Bản Okasa — Go Vap — αυθεντικό

Διεύθυνση: Σο 950 Quang Trung, Phường 8, Q. Gò Vấp

Τηλέφωνο: 0944 610 222

Ghế massage lưng Εδώ έχουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων καρέκλας μασάζ που έχουν αγαπηθεί από τους χρήστες εδώ και χρόνια, αν ψάχνετε για μια θέση για να πουλήσετε γνήσιες καρέκλες μασάζ στην πόλη Χο Τσι Μιν, τότε είμαστε η θέση να κοιτάξουμε. Έχουμε τακτικές καρέκλες μασάζ από τις υψηλές τάξεις ή όλες τις ιαπωνικές καρέκλες μασάζ που έχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θα θέλατε συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα που σας ταιριάζουν ή δοκιμάστε στο σπίτι με τον αριθμό hotline παραπάνω.

Trả lời

Điền thông tin vào ô dưới đây hoặc nhấn vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Đăng xuất /  Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Đăng xuất /  Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Đăng xuất /  Thay đổi )

Connecting to %s

%d người thích bài này: